Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M28i76c63h32a63l 24R72y43b77a

30. 3. 2013 11:38

Dámy a pánové, jsme všichni vedle jak ta jedle.

Jdeme na autora moc zeširoka, s tím vším islámem, tolerancí, netolerancí, zánikem evropské civilizace, muslimským barbarstvím a podobně.

A pan Hájek to nechápe, protože řeší jen to, jakou nosí paní učitelka čepici. 

Až bude chtít psát o střetu civilizací, jistě tak učiní.

6 0
možnosti
MZ

to prosim neni ani na zasmani. Tolik hlouposti v predlozenem textu se snad neda ni komentovat... a my se  s temito lidmi stale snazime komunikovat doufaje, ze oni oplati stejnym protoze je tak chceme ve sve naivite videt, ale jejich agenda neni komunikace, spoluprace, ale vystihovani slabych mist demokracie a tim podpory podhoubi pro delohy nepratel.

9 3
možnosti
Foto

Jste naprosto mimo.

2 11
možnosti
JK

Pan Hájek, Lenin nazval ľudí ako Vy "užitočnými idiotmi". Je to doslovné znenie. Mal tým na mysli ľavicových intelektuálov, ktorí dobrovoľne na Západe a v Amerike podporovali a šírili boľševické myšlienky. Mimochodom aj preto, že v Rusku nikdy neboli, a nemali ani potuchy, čo sa tam deje. Boli však zaslepení myšlienkou budovania raja na Zemi.

Navyše to robili s oveľa väčším nadšením ako keby za to boli platení. 

Keď sa títo užitoční idioti presťahovali do Ruska a urobili tú kardinálnu chybu, že sa zbavili svojho pôvodného štátneho občianstva, spravidla boli veľmi rýchlo zlikvidovaní. Pretože prišli zo Západu a predstavovali hrozbu pre uzavretý komunistický systém.

Nechcem sa Vás dotknúť, ale tento Leninov terminus technicus azda najlepšie pomenúva (nielen) Váš spôsob uvažovania.

13 2
možnosti
Foto

Trochu to shrnu. Lidé nesmějí zabíjet jiné lidi a okrádat jiné lidi.  V tom se snad shodneme všichni.  To zabíjení by se dalo ještě rozšířit, že lidé by neměli ubližovat jiným lidem.    Pokud jste se mnou souhlasili až sem, tak mě prosím někdo vysvětlete, jak někomu může ubližovat nasazený šátek muslimské dívky.  Naopak naše agrese vůči ní je naprosto zjevná a ubližující a lidé by si přece ubližovat neměli.    Islám a další náboženství, nebo ideologie, pokud je lidé praktikují dobrovolně, nejsou zlem,  zlí mohou být zase jenom lidé, kteří ve jménu čehokoli páchají zlo.  Tedy i ve jménu  prevence. 

Jinak zlo je všude kolem nás na to nepotřebujeme muslimy.

1 5
možnosti
Foto

doplňující dotaz..páchá zlo výrostek na koncertě, který hajluje, ale nepere se?;-)

8 0
možnosti
Foto

Mám jeden dotaz: Proč se vy, všelijací odpůrci islámu a vyznavači "tradičních křesťanských hodnot" neřídíte tou tradiční křesťanskou etikou a šíříte nenávist vůči druhým? Nepopíráte tím sami sebe?

3 12
možnosti
Foto

To, že podle někoho nepatří šátek do školky, neznamená že někdo šíří nenávist vůči oponentům, stejně jako Vy.

9 0
možnosti
JP

Pane Jakube Hájku, spíše jsou indoktrinováni ti, kterým je zatajeno vše o Bohu. Dnešní "civilizace" nebo eu si hraje na bezbožecké náboženství, jakoby neuctívali nikoho. Civilizace, která dnes kolabuje byla vybudována katolickou církví. Je založena na přikázání lásky - nezištného daru druhým. To co říká Ježíš, platí určitou mírou i pro dobrého, skutečně lidského člověka (Jan 10.9-13): "Já jsem dveře. Kdokoli vejde skrze mne, bude spasen a bude vcházet i vycházet a nalezne pastvu. Zloděj přichází, jen aby kradl, zabíjel a ničil; já jsem přišel, aby měly (ovce) život - život v plnosti.

Já jsem dobrý pastýř. Dobrý pastýř za ovce pokládá svůj život.

 Kdo je najatý za mzdu ale není pastýř a ovce mu nepatří; když vidí přicházet vlka, opouští ovce a utíká. Když se pak vlk vrhá na ovce a rozhání je,

nádeník utíká, protože je nádeník a na ovcích mu nezáleží."

Jaké jsou plody laicizmu nebo jakoby svobody od víry (bezbožectví)? Francouzskou revolucí 1789 začala první genocida v Evropě, koncentráky a gulagy jsou další plody...

Na přání naší báječná civilizace vraždí dnes žoldáci Syřany, ročně je 100 000 křesťanů zavražděno, USA+Evropa pronásleduje učitele i ostatní pro jejich správné jednání. Křeťané se modlí: Bože odpusť jim, nevědí co činí. Člověk je však za své jednání odpovědný. Přestaňte už věřit pomluvám a hloupostem předkládaným médii o věřících a čtěte i jiné zdroje, pokud Vás zajímá skutečnost. Česky třeba radiovaticana.cz, angl. např. http://www.asianews.it/en.html. Ježíš řekl: "Když zůstanete v mém slově, budete opravdu mými učedníky. Poznáte pravdu a pravda vás vysvobodí."

6 4
možnosti
Foto

Na to nejde říct než Amen!Naprostý souhlas.

1 5
možnosti
IH

Vánoce patří k naší kultuře, se všemi ovečkami, oslem apod.

8 0
možnosti
PM

P65e16t28r 49M20a33r20e20š

28. 3. 2013 5:31

Jen pro Boha nevolme Svobodné... tenhle mravní relativismus není žádná náhrada za rozkládající se dříve pravicovou ODS.... podobných pošuků je ta strana plná, Snad s výjimkou P. Macha...[>-]:-(:-(SvobodníRvRvRv

11 3
možnosti
Foto

Pokud je mravní relativismus nečernobílé vidění světa, pak jsem na něj hrdý.

4 10
možnosti
IA

Pane Hájku, zrození Ježíše, jak je líčeno v Bibli je legenda, literární fikce. To přeci všichni víme. Kdyby vás někdo chtěl křesťanstvím indoktrinovat,musel byste umět katechismus a ten vás nikdo neučil. Kromě toho, píseň narodil se Kristus Pán je klasická česká píseň a v době baroka i v jiných dobách se takových písní skládalo mnoho a zůstalo k kulrním fondu českého nebo evropského umění stejně jako umění, kterým se pyšní sakrální stavby v naší zemi.

8 7
možnosti
IA

Kromě toho, existuje v naší hudební pokladnici celá řada skladeb, motivovaná i velikonočními událostmi od našich českých klasiků. I v německé klasické hudbě najdete autory, které na tyto motivy skládali slavné skladby. Ale samozřejmě, že nikdo nikoho nenutí, aby je poslouchal.

6 7
možnosti
Foto

aktivní B.... horší třídního nepřítele. ;-D V posledních letech koledníci už dlouho neodpálili nikoho do luftu...bych se nad nima i smiloval. ;-)

12 2
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik