Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ano je třeba si zvykat, režim přitvrdil a bezdomovci přibývají  geometrickou řadou. Dnes táboří již prakticky před každým supermarketem, dva, tři bezdomovci, ale pokud se nic nezmění, budeme se brzy prodírat ke košíkům zástupem dvaceti - třiceti žebrajících individuí

4 9
možnosti
JC

V minulosti žebrali před kostely, ale vzhledem ke zbohatnutí obyvatelstva, které tráví volné chvíle v supermarketech, tak se přesunuli.

0 0
možnosti
PV

P69a71v68e75l 88V65l32a31s

6. 5. 2013 21:23

Bezdomovcem se může stát nnatotata každý. Nic netušíte a najednou je na vás vyhlášen konkurs, obestavený majetek, účty, nemáte ani korunu, zabavený dům, jse bez přijmu.. Nebyl jste v úpadku a konkurs se táhne na roky. Nejste schopný obrany, nemáte na advokáta, přidělený advokát soudcem místo aby Vás hájil spolupracuje se soudcem a správcem konkursní podstaty, majetek je rozprodán za směšné ceny. Takhle dopadl můj kamarád spis 24K11/2000.

7 3
možnosti

Státní monopol má sklony vytlačovat konkurenci ve všech oblastech. Socialisté zavedli pravidlo, že od soucitu, solidarity a podobných mezilidských citů je tu stát... A tak vytlačuje konkurenci i zde. Výsledkem je situace, kterou popisujete. V osobním kontaktu se solidarita ztrácí, protože od toho je tu přeci vláda... Karma

7 2
možnosti
Foto

Pražské bezdomovce fotím a povídám si s nimi již řadu let a rozdělil bych je do tří skupin:

1.) Alkoholici a narkomani

2.) Asociálové, jímž tento způsob života na okraji společnosti vyhovuje. (Divil jsem se těm, kteří v nulových teplotách nevyužili noclehu na lodi Hermes apod..)

3.) Vysoce inteligentní lidé, kteří se na ulici dostali víceméně jen díky zákonům, které umožňuje současný režim (Exekuce bytu apod.) 

Mrkněte na mé amatérské video z mých portrétů pražských bezdomovců:

http://www.youtube.com/watch?v=BRmqe_cGyLE&list=UUQV0tXLmIFZ4FRzKwpTWbMw&index=1 Či se mrkněte na můj fotoblog a udělejte si názor sám: http://hassan.blog.idnes.cz/c/321054/Prazsti-bezdomovci-v-mrazech-fotoblog.html VH

4 3
možnosti
DK

Nelze házet bezdomovce do jednoho pytle. Někteří se snaží, ale prostě jim to nejde.

A pak jsou tu ti, kteří denně postávají s krabicemi vína před nádražními budovami, hrdí na to, že si nemusí špinit ruce prací, spokojení sami se sebou. Ti si pomoc nezaslouží.

4 2
možnosti
MR

bezdomovectvi nema co delat s inteligenci, je to dusevni porucha, neda se to lecit. Uz jsem taky psal o tom blog, o bezdomovcich jinde. Stejne problemy, ale nema to co delat s rezimem.

6 11
možnosti
MC

Dokud lidé nepřijdou na prostou pravdu, že budou-li volit oranžové ďábly za cenu volebních gulášů, tak postupně sami mnozí rozšíří jejich řady se bohužel nic nezlepší. neuvědomují si falešný sociální altruistický tahák této nejnebezpešnější partaje.

6 13
možnosti
PK

Nezdá se mi, že by bezdomovectví po 8 letech vlády - dejme tomu "pravice" - nějak ubylo či nepřibývalo.

5 4
možnosti
Foto

V tom je jádro věci. Strašně štvou ty, kteří si vydobyli něco. A je tam rozpolcený názor: dobře jim tak, a druhý soucitný.

Mnoho lidí si za svůj status nemůže a rádi by jej změnili. A jiná grupa, která pochopila, že stát vždy pomůže na cizí náklady. Že mají práva a povinnosti jsou někde ve společnosti.

Ti bezdomovci, a je mi jich líto, jsou buď totálně neschopní, anebo si lebedí v tom statu.

4 3
možnosti
JB

Já mám spíše dojem, že ti kterým vadí bezdomovec při potkání, jsou ti samí, kteří nadávají neustále na stát.

1 2
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik