Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P53a87v61e38l 12H92e45k

12. 7. 2013 20:45

Plagiát, před rokem na stejné téma napsal Fuchs či jak se jmenuje

0 0
možnosti
Foto

K69a21r46e42l 11R30a85d59a

12. 7. 2013 1:59

Šibeniční humor, dalo by se říci. Většina nápadů pánů poslanců je podobného druhu. Pane, pokračujte a uděláte kariéru možná až do brusele.:-(

0 0
možnosti

Problém je v tom, že nezodpovědní sběrači sbírají nejen houby nás všech, ale sbírají i ty, které ještě mohly růst a těžit z energie lesa. Prej do octa!To je plýtvání a stát by měl schválit šablonku pro velikosti jednak klobouku a jednak houby na výšku. Pokud nelze kvůli nepravidelnosti terénu šablonku využít, je třeba okolní terén opatrně lopatičkou předepsaného tvaru vyrovnat zatlačením( neporušit mycelium) a pak ověřit velikost. Pro choroše, kotrče atd. jsou nutné speciální šablony.

1 0
možnosti

Hmm,mám rád legraci.Jenže tahle zem je na tom tak bídně že se nesměju ale pláču.:-)[>-]

3 0
možnosti

Dobrá recese, ale radši to moc nerozšiřujte, nebo se toho bolševici z Brusele chytnou a zavedou něco podobného.

5 0
možnosti

Také se bojím aby se toho nějaký chytrolín nechytil ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Já (blbec) jsem tu ne tak dávno napsal, že nejlepší ministr financí by byl Jan Dluhotvorce Fischer. Myslel jsem to samozřejmě jako naprostou fantasmagorii, stejně jako jsem navrhoval na zdravotního ministra Davida Ratha.

A vidíte, jak to dopadlo?

2 0
možnosti

No hlavně o tom hodně pište, ať se toho nějaký blbec chytne. A k těm houbám bych ještě přidal domácí opravy, ty rozhodně zakázat a zásadně objednávat řemeslníka, také domácí vaření by bylo hodno zakázat. V mnohých rodinách to jsou pěkné blafy, pěkně povinně do restaurace, také není třeba doma prát, od čeho máme prádelny a tak bychom mohli pokračovat.

3 0
možnosti

Nóó .... ono by to chtělo ještě dořešit, jak dodržování tohoto zákazu vynutit v soukromých lesích. Žiju v oblasti, kde jiné než soukromé lesy vůbec nejsou a jejich proradní majitelé si v nich sbírají nejen houby, ale dokonce i borůvky a navrch k tomu ještě občas i těží dřevo. To by také chtělo nějak zregulovat, neboť tento únik na daních rovněž není zanedbatelný. Nejlepší by bylo všechno jim to znárodnit, aby si prevíti nevyskakovali. No a pak bychom se mohli vrhnout na továrníky .... Případné čtenáře ducha mdlého upozorňuji že se jedná o ironii.

4 1
možnosti

Trestný čin až od hodnoty sběru 5.000 Kč, prosím... jinak by to vyžadovalo novelu trestního zákona a k té než by se poslanci rozhoupali, tak nám tyhle peníze za pár dalších let zbytečně opět odtečou pryč.

1 0
možnosti

jo tak už jste jak Cimrman, zase druhej;-D loni s tímto tématem zabodoval tady na blogu Ondra Kňava

1 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik