Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedním za takových mýtů je údajné trvalé poškození mozku v důsledku dlouhodobého kouření marihuany. Žádná studie ale toto neprokázala.8-o

Pod toto tvrzení se podepíšu.Stači se podívat a chvíli poslouchat některé mé bývalé spolužáky ze ZŠ. K tomu abych poznal,  že jsou to vyhulení debilové vědeckou studii nepotřebuju.;-)

0 0
možnosti
Foto

Oni jsou právě vyhulení, protože jsou prostě vyhulení. Až si dají od hulení na delší dobu pauzu, budou v pohodě. A nebo nebudou, ale to nejspíš nebyli ani před hulením ;-)

0 0
možnosti

Jsem si říkal kam Hájek na ty svoje nápady  chodí. Tak von je zhulenej. Tím se lecos vysvětluje:-)

1 2
možnosti
Foto

jo, zkuste to občas taky a třeba vám dojde, že svět je mnohem pestřejší než se zdá :-)

0 0
možnosti

Nic proti legalizaci marihuany, ale s LSD8-o, jako relativně bezpečnou drogou, jste to snad poněkud přepískl.

0 0
možnosti
Foto

co se týká zdravotních problémů, tak je bezpečný - prakticky se tím nedá předávkovat, závislost nevyvolává... samozřejmě psychicky je LSD velký nápor, ale to už musí být člověk schopný posoudit, jestli to chce podstoupit a rozhodně to není pro každého. Je to podobné jako lozit po skále - pokud člověk zvládá techniku a dobře jištěn tak je minimální riziko, že se dostane do neřešitelné situace nebo že spadne a zanechá to trvalé následky.

2 0
možnosti

Souhlas a karma! ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik