Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56i92ř10í 67P31l18í32v29a

24. 8. 2013 13:00

Naprostý souhlas. Navíc by stát nemusel platit boj proti drogám. Policii by se uvolnily ruce pro užitečnější činnost.

0 0
možnosti

Po legalizaci tvrdých drog by samozřejmě nepřišla žádná apokalypsa, jenže já se na to dívám přesně z opačné stránky - nepřišlo by ani žádné zlepšení! A to právě proto, že alkohol je volně dostupný a je neodmyslitelnou součástí naší kultury. Souhlasím totiž s tvrzením, že alkohol je jednou z nejnebezpečnějších drob a následky jeho řádění silně pociťujeme neustále a všude... Já řešení vidím naopak v restrikcích (viz Norsko), ale to pro spoustu mudrlantů budu hned za komunistu, který chce něco diktovat, vychovávat a měnit společnost...

0 0
možnosti
Foto

souhlasím, ale ty peníze ze současných drog někam jdou....dokonce i celé státy nemají zájem na legalizaci a tím tedy i drastický propad cen drogy...proč asi?

0 0
možnosti

P44a69v41e96l 98R52y72s

24. 8. 2013 8:46

Píšete, že by zmizel prostor pro narkomafie a dealery v ulicích. To si opravdu myslíte že zrovna tyhle indiviua by přešly na legální činnost? Poněkud naivní.

1 0
možnosti
Foto

To asi ne, ale stát by velmi zmenšil množství příležitostí, jak se tyhle individua můžou realizovat.

1 0
možnosti

Pokud by došlo na takovouto legalizaci, musel by zákon stanovit povolené množství konkrétní drogy v "potravinách", případně s odkazem na nějakou ministerskou vyhlášku. V kolika letech lidi poprvé zkusí cigarety a alkohol - před 15. rokem a zákazy pro nezletilé moc nepomůžou, dostanou se k tomu. Když přeberou, je jim špatně ale vyspí se z toho. U některých tvrdých drog by mohli získat návyk dřív než rozum

0 0
možnosti
Foto

Dnes se mladí můžou teoreticky dostat k čistému líhu a velmi snadno si způsobit otravu metanolem (například kdyby to zkoušeli injekčně jak píšu v článku). Proč to nedělají? Protože mají díky legálnímu trhu k dispozici mnohem příjemnější alkoholické nápoje než je čistý líh a čím menší procento alkoholu, tím samozřejmě bezpečnější. Takže by se v případě legalizace ostatních drog nejspíš z toho taky do rána vyspali, protože by užívali méně nebezpečné koncentrace drog.

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik