Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O50t62o 16K92o98s52t82a

3. 10. 2013 19:54

Pointa je v tom, že vámi nastíněný příklad se neděje... A pokud se děje tak v opačném gardu... Kdo z nás ještě nezažil přepadovku na parkovišti, kde vám romský pár vnutí parfém, nebo fotoaparát, že?

.

A díky těmto zkušenostem mají lidi ten negativní postoj, který se tak kostrbatě pokoušíte demonstrovat pomocí situace "co kdyby".

1 0
možnosti

No to sou kydy ;-D .... koukám, že cikány už jsou někteří pisálci schopní naroubovat na kdeco  ... multikulti mičurinci ;-D

3 0
možnosti
Foto

Důrazně se ohrazuji z nařčení multikulti mičurinismu! Já jsem pošahaný pseudohumanista!

1 0
možnosti
Foto

Týkat se to cikánů, tak jsou prodejci z důvodů ubližování hájené menšině už dávno za katrem.

5 0
možnosti

Tak myslím, že to mělo vzbudit emoce, ale je to nějak mimo. Mimochodem, kdyby to byli cikáni a ne důchodci, tak už by multi-kulti tlak tento způsob prodeje dostal mimo zákon.

1 0
možnosti

Ten film je hloupý, špatný svým pojetím i neprofesionálním zpracováním.

Taková akce by byla pochopitelná a snad  možná i prospěšná tak před 20 lety, ne teď.

Důchodci - pokud jsou svéprávní - se mají rozhodovat sami a NIKDO nemá právo jim dělat stráž. Pokud svéprávní nejsou, pak ať jim stát odebere doklady a volební právo, ne?

Každý normální člověk (kromě té Dymákové, samozřejmě) pochopí, že když někdo uspořádá výlet s obědem zdarma, že na to musí vydělat. Na takových výletech jsme byli často a nikdy jsme si nestěžovali.

Ta Dymáková si vybrala pár dementů a na nich vytváří obecný názor, že staří lidé jsou blbí a potřebují její ochranu. Kdo se jí o to prosí?

Na ty akce nikdo jezdit nemusí a když jede, nemusí nakupovat. Daleko horší je zlodějina státu z předražených energií /(benzin, voda, teplo...), potravin a ostatních věcí, které musíte nakoupit ať chcete nebo ne. Proč se nestará o tuto státní zlodějinu? To je svinstvo o mnoho horší, protože mu nemůžete uniknout!!! A podotýkám: nejsem ani hloupý  nákupní důchodce, ani prodejce. Jen mně štvou takové akce o ničem a takové dymákové, které si dělají reklamu, ale podstatu neřeší.

4 1
možnosti

M73i29l12a24n 81R96a65d70e62k

3. 10. 2013 18:11

presne tak, byt svepravny je trnem v oku ruznym "dobrodincum", kteri si tak ci onak z toho udelaji kseft, natoci film nebo zalozi "neziskovku" coz je vyhodny kseft.

Ja si pamatuji pred mnoha lety v USA zacali "zadarmo" zvat na dovolenou do novych hotelu, kde pak prodavali prazdninove takzvane bytovky. A my  naleteli, a po celou dobu do nas huceli abychom to koupili, nenechali nas ani v klidu najist, My se pak smali nasi blbosti, ze jsme meli vedet ze NIC neni zadarmo, ale odtrpeli jsme si to a v zivote uz nas na to nedostali. A pokud nekdo na to jezdi opakovane, tak si o to rika, a NIKDO nema pravo mu v tom branit. Leda jak rikate, zbavit ho svepravnosti, aby nemohl utratit ani korunu z duchodu po svem, a vzit mu volebni pravo.

1 0
možnosti

M29i26l86a11n 25R27a34d45e90k

3. 10. 2013 17:57

ja vam davam karmu. A totiz stary blbec - v madi byl taky blbec, tito starousci jeste netrpi Alzeheimrem, a vi co delaji, ja jsem taky stary, a nabizi me vsechno mozne a spise nemozne, i tady, stale mi cpou kreditky, ale stari me nezabrani tomu je postlat do .....

A kdyz se to stane jednou, dobra, clovek naletel, a tito starousci jedou znova a znova, to uz je bud debilnost, nebo ti smejdi nejsou takovi smejdi.

1 0
možnosti
Foto

Tahle střela šla hodně nad cíl...Rv

7 0
možnosti

P40a37v66e53l 53V77é46b90r

3. 10. 2013 17:22

S těmi cikány jste se poněkud uťápl a vaše srovnání kulhá, jak to jenom jde. Uvědomte si, že ohledně těch seniorů jde o bezproblémovou část společnosti, která má, díky úbytku sil (a venkoncem i rozumových schopností, co si budeme nalhávat), vlivem stárnutí - tedy procesu, který nemohou ovlivnit, omezenou možnost obrany proti nátlaku. A vy tyto lidi srovnáváte s etnikem, jehož příslušníci ve velké míře kradou, loupí a přepadávají, přičemž se takto chovají od raného mládí do pozdního stáří.

Zkuste se chvíli stydět!

9 0
možnosti
Foto

Koukám, že potrefená husa se ozvala R^

0 4
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik