Diskuse

Hloupost a strach není omluva pro agresi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

autor je hloupy a k tomu jeste agresivni.... Takze nechapu koho tu moralizuje!

1 1
možnosti
Foto

Přiznám, že jsem to nedočetl dokonce. Stačilo pár prvních odstavců a profil autora. Pětadvacetiletý student - nulová životní zkušenost a protahování studia tak dlouho, jak to jen jde.

2 1
možnosti
MB

Jakube, tá diskuzia presne ukazuje, jak vyrovnaní sú tí, o ktorých píšete. Ešte keby si občas po sebe aj prečítali, že? ;-)

0 0
možnosti
JK

Vážený, pokud při svých minimálních životních zkušenostech nechápete, že tohle není řešení, budete stále za exota.  Přijímáním těchto lidí poškozujeme sebe, je, ale nejvíc jejich rodiny, co zůstaly doma.

5 0
možnosti
PS

P29e48t35r 97S21o56v59a

5. 7. 2015 7:16

nejvic se imigrantu zastavaj ti,co sami na praci v zivote nesahnou.a z takovejch je mi na bliti.a jeste se povysujou nad ostatni.tfujtajbl...

6 0
možnosti
MK

Naše "inteligence" a tihle sečtělí lidé, co ví o čem je svět nás nazývají xenofoby, což znamená (pokud se nemýlím) strach z neznámého, ale to se mýlí: My víme moc dobře z čeho máme oprávněně strach, takže už z principu nemůžeme být xenofobvé :) Ale to je fuk, ať si plkají co chtějí! Pokud člověk, co se "jen" bojí o budoucnost svých dětí, rodiny a přátel ve své zemi, ve které žije několik pokolení je rasista a xenofob tak v tom případě: ANO! JSEM NEJVĚTŠÍ RASISTA A XENOFOB V ZEMI!!!!!

10 1
možnosti
KM

takže podle tvaru lebky, podle kůže, podle barvy očí? vážně to tak chcete? to jste se nepoučil z nejhoršího krveprolití v dějinách lidstva? Jak to chcete vysvětlit těm slušným skutečným uprchlíkům před válkou, těm co nejdou prvotně za sociálním systémem ale běží o život pro to čím byli doma než se tam zavedl radikální islám....

0 0
možnosti
OU
OU
IM

Další mladý naiva,který nechápe,že ty dvě šibeničky na protestní akci, byli

jen vítanou záminkou sociálním vládním činitelům - Sobotkovi,Chovancovi a Dienstbierovi k napadení těch,kteří se snaží odvrátit muslimskou katastrofu!

11 1
možnosti
MK

M74i41l37a87n 18K37e42s39l

5. 7. 2015 0:33

Myslím,ze stejně hloupé je prohlašovat,že ten kdo chodí se šibenicí bude na ni někoho věšet.Pochybuji,že by někdo takto svůj názor prezentoval.Podle mne chtěli autoři tohoto nápadu říci panu premiérovi,že bude li přijímat uprchlíky tak skončil.Nic víc a nic míň. Bohužel existují vykladači toho co se událo,toho co se napsalo či řeklo,kteří někdy svůj výklad upravují podle vlastního přesvědčení.Jsou nepoučitelní.Po krachu v prezidentských volbách pokračují stejným způsobem.Za komunistů se o takovém způsobu agitace říkalo-mažou nám lejna kolem huby a říkají,že je to med.

6 1
možnosti