Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P60e62t80r 78M10a59r74e20š

28. 3. 2013 5:28

Tenhle člověk je přesně důvod, proč jsem Svobodné nakonec nevolil.. budeme ke všem tolerantní a oni nás za to sežerouRvRvRv

7 3
možnosti
Foto

A vy jste přesně důvod, proč jsem se přidal ke Svobodným.

1 7
možnosti

J18a87n 91F71r93o64l85í42k

27. 3. 2013 15:42

Víte pane Hájek, celá ta diskuse je o ničem. Lokální záležitost. Jen rodiče mohou určit jestli dají dítě do školky, kde je jim bude ošátkovaná učitelka vnášet do hlav třídní boj komunistů /zde rudý šátek na krku/ nebo právo šarija /zde šátek na hlavě/. Jak Svobodní deklarují, je to jen svobodná volba jednotlivce a žádná strana a vláda by to toho neměla mluvit. Ani Vy ne, pokud jste zastáncem malého státu. Jestli jsou občané této země převážně xenofobní nebo ne nemůže být Váš problém. Těžko vyměníte své budoucí voliče. Oni Vás však vyměnit mohou.

8 1
možnosti
Foto

Vždyť to v článku zmiňuju, že to je především věc rodičů a školy. No a jestli jsou lidé převážně xenofobní, je taky můj problém. Zvedla se negativní vlna proti učitelce, já jsem zareagoval. To je celé. No a pokud se xenofobové začnou domáhat zákonného omezování svobody, tak to je pro mě velký problém.

0 6
možnosti
Foto

V75í12t 18H27a57s36s35a98n

27. 3. 2013 14:22

Velmi dobře napsaný článek se kterým se názorově plně ztotožňuji.R^

6 18
možnosti

P40e42t37r 14M94a23r18e54š

28. 3. 2013 5:28

to jste myslel jako negativní reklamu?;-D;-D;-D

7 2
možnosti

Dále by mě zajímalo, když dle autora za kriminalitu muslimů v předměstích velkých evropských měst mohou sociální dávky a ne islám, tak jaké mají sociální dávky v muslimských zemích, kde také ničí kostely, vypalují mešity, kmenují se, střílí a unášejí se. to by mě vážně zajímalo.

11 2
možnosti

Ale pro informování autora, který celou kauzu zná až z televize...učitelce nikdo nevyhrožoval, ani řediteli, je to v policejním šetření (navrženém ze strany odpůrců islámu), protože to vypadá jen jako cílená provokace a hraní si na oběť. Nikomu nezáleží nanějakém šátku, jde o to, že učitelka je členkou skupiny šaria4czech a na jejich stránkách na facebooku najdete takové perly, jakože češi nemají žádné hodnoty a demokraticky bude nastolena šaria, ať se to někomu líbí nebo ne. Navíc šátek není povinný a jeho nošení ukazuje na určitý stupeň radikálnosti paní učitelky, která prohlásila: "je čas na džihád."

14 1
možnosti

to jsem zapomněl dodat ještě o té šarii : znásiněná žena si podle šaria4czech (kde jsou vedoucí představitelé islámu v Čechách) může sama.

13 1
možnosti

Pokud je tohle u svobodných, tak už neexistuje v Čechách jediná volitelná strana. Aby se někdo,kdo o tématu evidetně vůbec nic neví takto neústupně a nechutně vyjadřoval o svém vlastním národě... CO by pak takovýto vůl dělal v politice a čí zájmy by hájil ? Politik má hájit zájmy voličů a nevšiml jsem si, že by toto byla islamistická země, kdyby byla tento exot by neměl ani svůj blog.Rv

14 2
možnosti
Foto

zájmy islamofobů bych opravdu nehájil

1 11
možnosti

Cituji z textu:

"Oblíbeným argumentem odpůrců islámu je: Proč máme být tolerantní? Tolerovali by copak v islámské zemi učitelku v mateřské škole, který by se hlásila ke křesťanství a nosila by na krku křížek? No, v mnoha islámských zemích zřejmě ne. Ale toto je naprosto irelevantní argument. Podle této logiky by totiž třeba ženy měli mít v ČR právo ponižovat muže, protože ve spoustě zemí muži ponižují ženy."

 

Autor by se měl slovu logika zdaleka vyhýbat, protože to, co uvedl jako příklad, je holý nesmysl.

16 1
možnosti

Věřícím bývá logika často vzdálená už z podstaty. Ale "tolerantní" ateista (!) to s povzdechem přejde ...

4 0
možnosti

Milý všemoudrý mladíče, můžu tě ujistit, že hijab je jenom velmi povrchním rysem islámu, takovou vývěskou. NENÍ POVINNÝ, když si ho ženská dá na palici dobrovolně, je to to samé, jako by nosila pionýrský šátek a nebo hnědý šátek nacistický. Deklaruje tím příslušnost k radikálnímu islámu, protože řada muslimek šátek odmítá jako zastaralý a opresivní. (Jako Žid taky NEMUSÍTE nosit pejzy.) A já jako rodič rozhodně pošahaného radikála ve školství nechci. Stejně bude dříve či později muset pančelka nějak řešit to, že společná výchova chlapců a dívek je v islámu nežádoucí (ne "zakázaná", ale "nežádoucí").

12 1
možnosti

Čeští "xenofobové" neřeší ošátkovanou učitelku, ale mají oprávněný strach z vlivu islámu na naší kulturu. Právo na náboženství už přerostlo do takové míry, že se v některých zemích musí likvidovat veřejné křesťanské symboly, aby někoho neurazily. 

Pokud svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého, pak náboženské skupiny si ukrajují té své svobody vždycky trošku víc.

14 1
možnosti

Vždyť o to jde. Zakážeme ty islámské (šátky), poté židovské a pak... křesťanské, protože lze těžko jedno dovolit a druhé ne (nemá-li stát zcela otevřeně podporovat jednu víru na úkor druhé - a když, tak který směr - katolictví, protestanství?). Prostě lépe se do toho neplést, chceš si nosit šátek nebo křížek? Nos. Chceš zavádět šariu? Už vidím, jak vyhráváš volby:-) Bez voleb? Tak potom je čas pro policii či armádu.

4 1
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik