Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

u mě karma za odvahu...za toto vás rozsápou...ne se vším se ztotožňuji...ale v globále vám asi trochu rozumím (a to u vás neříkám zrovna často);-)

2 3
možnosti
RK

Tak nějak nevím. Pochopitelně není správné mstít se na celém národu (i když ani vlastně nevím jestli bylo trestem být vyhnán, nebo tady zůstat), ale zpochybňovat kdo vyvolal II. světovou válku, to je poněkud mimo.

5 0
možnosti
JF(

Tak se prosím odsuňte, někdo vám snad brání!?

4 0
možnosti
MR

M34i52l84a81n 59R12a30d89e87k

15. 8. 2013 22:02

drive jste byl schopny neco normalniho sesmolit, ale tohle je hanba, hlavne pro ten vas dole prispevek ze Nemci valku rozhodne nerozpoutali. Ceho je moc toho je prilis. Kazda sranda ma sve meze.

6 0
možnosti
Foto

Tvrdit, že Němci rozpoutali válku je stejné jako tvrdit, že Češi byli udavači StB.

0 5
možnosti
AM

Naprosto s Vámi souhlasím, zejména v otázce odsunu sudetských Němců. Váš článek sdílím a dávám karmu R^

2 4
možnosti
DD

Proč ne, v tom dobytčím vagonu je asi místa dost.:-)

1 0
možnosti
ZM

Pokud se se svým tklivým příběhem a tragickým osudem obrátíte na TV Nova, tak se dojatí diváci na ten dobytčí vagon určitě složí.

6 0
možnosti
JH

Pane Hájku, jsem Čech a jsem rád, že vy se necítíte být Čechem.

Vždyť ani neumíte česky. O vašich výrocích je zbytečné mluvit.

5 0
možnosti
Foto

To jsem rád, že neumím česky. Zřejmě jsem tedy na správné cestě k úplné dečechizaci R^

0 1
možnosti
RK

Čekal jsem nějaký pěkný předvolební článek od Svobodného, abych si mohl krásně rejpnout a ono přišlo tohle. Bohužel poslední týden už je to podruhé od někoho od Svobodných. Mně ten Matějka vážně chybí. Ty jeho články aspoň měly říz. Tohle je neslané, nemastné nic o ničem. Rv

3 0
možnosti
Foto

Já už nejsem členem Svobodných, takže nemůžu za stranu mluvit, protože sám netuším s čím do voleb vytáhnou :-)

0 1
možnosti
DK

Pane Hájku, pěkně jste se povznesl...

2 0
možnosti
MK

Pan Hájek měl, jako vždy, potřebu si plivnout. V jednom ze svých článků napadl konzervativce. Zkuste dohledat. Také zážitek.

3 0
možnosti
JP

Tak autore vyprázdnil jsi se ze všech lidských otvorů, tak předpokládám, že se ti ulevilo. Dle tvé fotky soudím, že možná trpíš depresemi, ale čím určitě trpíš, jsou totální neznalosti dějin. Když se chceš odsunout, tak se odsuň, dnes ti v tom nikdo nebude bránit

6 0
možnosti
MK

Neznalostí dějin možná ne, ale selektivním výběrem určitě. Jistěže národnostní politika první Republiky vedla k tomu, že se zde Němci necítili doma a přimkli se k Hitlerovi. Na druhou stranu česká politika kopírovala praxi R-U, tentokrát v opačném gardu. Na odsun může mít každý názor, jaký chce. Ono asi největším problémem pro Čechy za války bylo, že ty největší s----ě pocházeli ze Sudet. Kolektivní vina je hloupost, ale lze se tomu divit po všech těch svinstvech, které Němci v Evropě spáchali?

4 0
možnosti
JC

Současná Evropa je tak multikulti, že Španělé ženou Brity před soud OSN kvůli Gibraltaru. Jak je to možné? Kde je jejich evropské cítění? Anebo máme přehnané představy o tom, jak cítí svou národnost ostatní? Myslím, že podobný blog by v jiném státě Evropy resp. v jiném národě nevznikl.

4 0
možnosti
MK

Autorovi nejspíše uniklo, že současná politika Evropy, kdy je prosazováno jakési neurčité Evropanství, vede k tomu, že stále více lidí se cítí být Švédem, Norem, Němcem, Francouzem, Španělem atd. Samozřejmě, tito lidé jsou okamžitě označování jako radikálové, nacionalisté, extrémisté. Jenže jde o přirozenou reakci. Holt, kdo se z dějin neumí poučit, je nucen si je zopakovat

5 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik