Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Po cca 24 hodinách jsem se vrátil k článku i k příspěvkům . Vážení diskutéři, po těch 24 hodinách jsem pochopil, že Vaše snažení v dobré víře vysvětlit autorovi - slušnou, taktní formou a logickými argumenty -  fakt, že napsal slátaninu je marné.  Autor totiž k zavedeným pojmům vytváří vlastní obsah a debata je totiž mimoběžná. Jenom by mne zajímalo, jestli sám autor rozumí tomu, co napsal, obávám se, že ne.

5 0
možnosti
LN

...on se tady dokázal už i sám vyvrátit...jen to zatím nepochopil...a nejspíš nikdy nepochopí....

1 0
možnosti
AB

Možná byste si mohl něco prostudovat o utipickém socialismu, protože míra vaší naivity je až překvapivá. Komunistický ideál, i ten rádoby mírný, hezký a vstřícný, je jen zástěrka pro grázly. Na tyhle záležitosti je prostě potřeba hledat poučení v historii a ne si něco namlouvat. A opakovaným chybám se mají lidé vyhýbat, ať už jsou jim prezentovány v dobré, či špatné vůli.

2 0
možnosti
KB

To i křesťanství.

0 0
možnosti
Foto

Vubec nechápu duvod, proč jste takový článek napsal?! To ze je vzdy na nečem něco dobrého je fakt, ale dávat komunismus do takové selanky je bud umysl a nebo totální demence! Ja kdybych tu napsal, ze na fašismu jsou také dobré vecy, treba neco o cikánech, tak mě navštívi policie! Ona totiž 100x opakovaná lež začíná byt pravda! Takze vic takových jako vy, co si uzivaji svobody, komunisty poznali jen v 30 pripadů majora Zemana, tak davaji mladé generaci info , ze komuniskuj je vlastně v pohode! NE NENÍ !!!!!;-€

1 0
možnosti
ZF

Dobrý den

Nacisti se vše naučili od komunistů.  Jenže se o tom neinformuje.Pane emigrujte do Ruska.

Lituji Vás, ale odpouštím

3 0
možnosti
Foto

Já Vám také odpouštím nepochopení článku.

1 1
možnosti
OT

Komunismus není sprosté slovo, ale komunisté jsou "sprostí" lidé!

4 0
možnosti
JH

J40i25ř94í 24H60o90l52ý

8. 3. 2014 23:59

Nevím jestli je komunismus sprosté slovo.

.

ALE KOMUNISTA TO JE SPROSTÉ SLOVO.

3 0
možnosti
MZ

Jo a ještě pro místní diskutéry. On ani kapitalismus není bez chyb, protože staví na jediné lidské vlastnosi - sobectví. Osobní prospěch jedince. Že to (bohužel) v reálu pak funguje je věc druhá. Nicméně samo o sobě to moc pěkné. A pokud mi bude chtít někdo mi oponovat, odkážu ho s radostí na základy ekonomie (třeba u nás v Brně :o)

1 4
možnosti

Pro kapitalismus platí stejný výrok jako o demokracii - "Democracy is the worst form of government, except for all those other forms that have been tried from time to time."

5 0
možnosti
MZ

Díky. Konečně nějaký jiný pohled na problematiku, než úzkým hrdlem místních diskutérů. Neříkám, že se vším souhlasím, ale je pěkné vidět, když se někdo o problému snaží přemýšlet a neuchyluje se bezmyšlenkovitě stejně jako místní diskutéři k nějakým stereotypům.

2 3
možnosti
RK

Hochu věř nám, kteří jsem komunismus (proti své vůli) budovali. Ono je hezké fantazírovat, ale to jak by komunismus mohl vypadat jsme doopravdy probrali ze všech stran. Bylo to tématem č. 1 na školách a v závodech, kde se budovalo s předstíraným nadšením, nebo v rodinách, mezi přáteli, kde se vymýšlelo jak ten komunismus co možná nejlíp přečůrat.

5 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že to není sprosté slovo. Je to psychická úchylka.

Léčit se dá pouze opakovaným nakopáním do měkčích částí těla.

7 3
možnosti
LN

...nepomůže....poblíže těchto míst měli centrum mysli pouze brontosuři...a ještě jenom pomocné...cílem by měla být hlava....

5 2
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik