Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

autore je to přesně naopak, VY jste ti agresivní, VY jste ti co kriticky nemyslí, VY jste ti co léta vyhrožovali jakémukoli jinému názoru a jejich autory agresivně nálepkovali a napadali, atd. prostě použijte článek jako zrcadlo a dobře se do něj podívejte, možná budete v šoku co uvidíte ;-)

jde jen o to že, že jste to s tím věčným nálepkováním a napadáním přehnali, písnička se už ohrála, lidi toho mají dost a hlavně přestali se vás bát..., prostě jste tak dlouho každému jen trochu jinému názoru dávali nálepku rasisty (další nálepky ať si každý sám doplní dle nátury, a toho co si pamatuje)...., že se ohrála a lidi si všimli, že jsou takto nálepkovány i rozumné názory, a tak nálepka vybledla, přestala plnit vámi požadující dehonestující účel, a vy jste z toho v šoku...

co se týče šibenic:

- když odboráři měli na demonstraci šibenice pro vládu to vám nevadilo ? 

- když jakýsi "levicový aktivista" věšel obyčejného čecha to vám taky nevadilo ? 

- když jiní aktivisté pověsili oběšence na most, to vám taky nevadilo ? 

- atd... 

šibenice a oběšenci nejsou na demonstracích poprvé, ale dokud je využívali vaši soukmenovci, tak to bylo ok že ?

Sluníčka běžte už do háje s tou vaší "jedinou pravdou".... ;-€

49 2
možnosti
IM

Bezvýhradně s panem Pavlem Zemanem souhlasím.Nevím,proč by měli být fašizujícími a podobnými přídomky osočováni občané,kteří zde

pouze - nechtějí nebezpečné a nevyzpytatelné islámské dobrodruhy!

3 0
možnosti
Foto

Pane Hájku. Jediný kdo nechce slušně diskutovat a používat fakta jsou sluníčka. A zkoušel jsem to mnohokrát. Už mě to nebaví, tak budu do omrzení pokládat tutéž otázku. Proč sluníčka nediskutují na blozích tuniského muslima pana Berrezouga? Diskutují nad ním i pod ním, ale jemu se vyhýbají jako by byl nakažený. Podle toho to vypadá, že největší rasisti jsou sluníčka.

34 2
možnosti
JR

J17a26r36a 55R30a12n44k

4. 7. 2015 1:04

Libi se mi blog pana Berrezouga, ale vzpominam si na jeho prvni blog a odezvu takovou jako dnes nemel;-) Takovych je v Kanade mnoho, mame dokonce i starostu muslima, mame agnostiky a ateisty, komedianty a spoisovatele, kteri by byli v domovskych zemich popraveni. Kdo rozhoduje o povoleni k pobytu? Nema to byt patricny konzulat? Kdo dela imigracni zakony?

1 1
možnosti
VM

Zatím byli agresivní jen sluníčka, jak v Brně i v Praze, a ano jejich hloupost jim není omluvou. Takže autor má vlastně pravdu.

21 1
možnosti

S člověkem, který byť virtuálně zkouší zaneřádit české země ilegálními migranty a skokově navždy nepříznivě změnit demografickou situaci, nehodlám komunikovat jinak než jako s nebezpečným psychopatem. Je mi naprosto jedno, jestli to je jinak hodný táta od rodiny, milý manžel a ochotný soused – koneckonců na holokaustu se podíleli samí hodní, milí a ochotní lidé. 

Bohužel, tohle je horší než holokaust.

27 1
možnosti
JN

Takže vše je v pohodě? Na vejšce jste viděl pár mohamedánů, palici vám neustřelili, takže jsou OK ? 

Já jsem poznal muslimy napříč celým světem a řeknu vám, jo jsou jako nacisti, mnoho z nich je v pohodě, jsou mírumilovní. Islám žerou protože musej, jakmile by se odvrátili a začali zpochybňovat fašistické Ímány měli by po prdeli, Křesťanství se inkvizice zbavilo, Islám jí má furt v podobě náboženské policie. Souhlasím že většina muslimů nikomu neublížila, stejně jako většina Nacistů. ;-)

29 1
možnosti
JN

Islám je ideologie nadřazující jedna nad druhé a potlačující práva a svobody druhých.

25 1
možnosti
Foto

Je 5,5 miliard lidí žijících v chudobě, tudíž přijetí milionu není řešením  světové bídy. Těmhle "nadlidem" ala autor se otevřou oči až na ně imigrace osobně dolehne. Ať se zeptá znásilněných žen ve Švédsku, příbuzných obětí atentátů ve Francii jak nahlíží na zamuslimování Evropy.

16 0
možnosti
DK

Ja myslim, ze symbol neni agrese. Naopak hozeni vejce po Jane Volfove uz za agresi povazovat lze. A ze slunickari dovedou byt agresivni uz predevedl nejeden z nich.Rv

16 0
možnosti
DK

ale jinak souhlasim, ze hloupost a strach by nemely byt pro ne omluvou, o tom zadna...

7 0
možnosti
JM

Byl jste k těm neskutečným ovádům sice příliš shovívavý, ale budiž... Jink ve všem souhlas. R^

1 11
možnosti
JK

Je neskutečné kolik hlupáků a nevzdělanců se zde neustále opakuje v blozích a diskuzích. Lidé se zde mají jak čuňata v žitě, odvykli si přemýšlet a soucítit s druhými... Alespoň ten soucit, když nic jiného neumíte... Buďte rádi, že jste se narodili zde a patříte k nejbohatším lidem tohoto světa. A pořád nebulte, že nemáte na nový i-phone a soused má lepší auto.

2 21
možnosti
EM

Pokud toužíte rozdat veškerý svůj majetek a žít jako František z Assisi, je to vaše věc, ale stejně tím celý svět z chudoby nezachráníte. Ani kdyby to udělali všichni občané ČR, tak to nepomůže. Navíc "dobrodinci" jako vy nechtějí dávat ze svého, ale mají plno mravoučných řečí, v tom je ten největší problém.

23 1
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik