Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Vase logika je naprosto scestna.  Tu ucitelku nikdo nekamenuje. To ze to lide odsuzuji, je jejich demokraticke pravo. Kdyby byla osvicena tim, ze patri mezi Rude kmery, budu ji odsuzovat uplne stejne.

10 1
možnosti
Foto

co je mi po nějakém Kataru?

1 7
možnosti
Foto

Vážení mínusáři a další "moudří a korektní" srov. Jan Jošt níže všem vám se moc omlouvám, že jsem svou nehodnou přítomností pošpinil váš zásadový summit a odcházím si někam na smetiště lízat rány.

Dost bych vsadil na to, že drtivá většina z vás (abychom byli v tuzemsku) volila ODS a pevně a neochvějně jí věřila, stejně tak Klausovi a nedivil bych se, kdyby to trvalo dosud.

Přírodo chraň mne od inkvizice.

Howgh.

2 7
možnosti
MR

M70i39c46h46a47l 60R26y27b17a

26. 3. 2013 20:13

To je škoda, že odcházíte, protože autor blogu na argumentaci nemá.

Tak zase někdy někde jindeR^

8 1
možnosti
LK

Islám je absolutně netolerantní náboženství, které do našich končin nepatří. V Saudské Arábii by jen za křížek na krku, byl vynesen trest smrti. 

Oni to zkouší jak jeskyňky, jen dva prstíčky a pak vás zabijou.

Jak oni, tak my. Na hrubý pytel, hrubá záplata.  Islámu se nesmí ustupovat, oni to neberou jako vstřícný krok, naopak, oni to berou jako slabost. Takové zkušenosti má Izrael. Poučme se!

15 1
možnosti
Foto

Ano a sudeťáci čekají nedočkavě za hranicemi.

2 10
možnosti
RK

Češi nejsou xenofobní, ani rasistické a pod. Jsou jen některé skupiny obyvatelstva, které se otevřeně hlásí k nenávisti vůči jiným rasám, vůči jinému vyznání.... Je docela zajímavé, že mezi největší odpůrce islámu patří i tzv. Svobodní. Na svém pozemku má každý právo postavit co se mu zachce. Třeba mezi rodinnými domky padesáti poschoďový mrakodrap. Běda ale, když si tam postaví mešitu.  Nechápu jak jste se mohl stát členem takového spolkuRv

2 5
možnosti

Milý autore, jste poněkud demagog. V médiích zazněly pouze DVA příspěvky maminek, který ten šátek nevadí. Většině rodičů šátek u učitelky vadí (jak vím od jedné známé, která poblíž žíje) - ovšem naše multikulti média těmto lidem jaksi zapomněla dát slovo. A část z nich se prostě svůj názor říct bojí. Pokud znáte české zákony, státní školství má být politicky i nábožensky nezávislé. Vychovávat dítě mají rodiče - a ti by měli mít ve svobodné společnosti právo na svůj názor - tedy např. i na ten, že islám je nebezpečná ideologie, jeho vyznavači vraždí nevinné lidi a že se všech jeho vyznavačů bojí. Ovšem dovedete si představit, že řeknou svému dítěti, že jejich učitelka je nebezpečná? To by mu asi dost zapotalo hlavičku. A to je přesně ten důvod, proč by se učitelka v šátku v MŠ objevit neměla - právě kvůli dětem. Pokud je pro ni vnější projev náboženství důležitější než svěřené děti, nemá ve školství co dělat.

16 1
možnosti
Foto

To co píšete má logiku a pokud jsou proti tomu většinově rodiče, pak by si měla dotyčná paní své priority zvážit a rozhodnout se.

To neznamená, že mám zásadní výhradu k tomu šátku, jen respektuji rozhodnutí rodičů, protože to musí mít přednost.

4 4
možnosti
AK

Nesouhlasím s nošením šátku, nesouhlasím se stavěním mešit v Evropě. Jako žena jsem procestovala Egypt, Turecko, Tunisko. Musela jsem se přizpůsobit tamnějším mravům, abych mohla do mešit, bez šátku to nešlo. Přečetla jsem mnoho knih o tamních ženách a to pravdivé příběhy, které se staly. Byly to ženy vzdělané a z bohatých rodin. Stále se tam s ženami jedná jako s méněcennými.

Nedávno mi přišel mail o demonstraci muslimů v Anglii, byla jsem v šoku. Tolik nenávisti na transparentech a vyhrožování smrti těm, kteří neuznávají jejich víru. Zamyslete se nad tím, to o něčem svědčí.[>-]

15 2
možnosti
Foto

A chceme to dělat stejně?

2 6
možnosti
PV

Uplne ve vsem s vami souhlasit nemuzu, ale celkove to ma hlavu a patu. Karma a diky za protipol.

4 8
možnosti
Foto

:-/Fantazyje!

Tedy sklízet za tohleto takovým fofrem hromadu "-", to je určitá výpověď o přítomné části internetové entity.

2 10
možnosti

P37e31t53r 38Š23u73l95c

26. 3. 2013 19:14

Hochu, procestoval jsem půl světa, v některých zemích jsem žil i dlouhodobě a můžu zodpovědně říci, že je jen málo zemí na světě tak málo xenofobních jako současné Česko....

17 1
možnosti
PH

Česko je velmi xenofibní zatím jenom na internetu, v ulicích ten pocit z lidí také nemám. Vůbec se mi celkově zdá, že ty virtuální, nenávistné identity nemohou ve skutečnosti existovat. Naštěstí.

2 8
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik